Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачами вищої освіти зі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" з дисципліни "Основи фотограмметрії" Частина ІІ "Цифрові технології в фотограмметрії"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-04-81 Трохимець, С. М. та Левчук, Н. В. (2018) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачами вищої освіти зі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" з дисципліни "Основи фотограмметрії" Частина ІІ "Цифрові технології в фотограмметрії". [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-04-81.pdf

Download(3MB) | Перегляд

Анотація

Методичні вказівки складено відповідно до програми навчальної дисципліни "Основи фотограмметрії" та призначені для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня зі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" денної та заочної форм навчання. Лабораторні роботи з дисципліни мають за мету закріплення теоретичних знань та їх практичне застосування для опрацювання матеріалів аерознімання з використанням сучасних програмно-технічних комплексів для побудови на їх основі цифрових моделей рельєфу та цифрових ортофотопланів місцевості. Крім методичних вказівок студенти використовують інструктивні та нормативні матеріали, набуті знання з геодезії, дистанційного зондування, а також спеціальну літературу. Для виконання лабораторних робіт студенти використовують аерознімки на паперових носіях і в електронному вигляді та спеціалізовані програмно-технічні засоби. Лабораторні роботи студенти виконують відповідно до заданого викладачем варіанта. Отримані результати викладач перевіряє на точність виконання орієнтувань знімків, правильність побудови ЦМР та якість оформлення ортофотоплану. Лабораторні роботи проводяться у спеціалізованій фотограмметричній лабораторії, обладнаній цифровими фотограмметричними станціями. Завдання виконуються на реальних аерофотоматеріалах. В процесі виконання робіт вирішуються реальні виробничі завдання. В методичних вказівках подано загальні теоретичні положення за винесеними на розгляд темами лабораторних робіт, розглянуто порядок виконання робіт та приклади отриманих результатів.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-04-81, основи фотограмметрії, виконання ортофототрансформування, оформлення ортофотоплану
Шифр: 05-04-81
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 193 Геодезія та землеустрій
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Геодезії та картографії
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 15 Черв 2018 08:33
Останні зміни: 15 Черв 2018 08:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10003
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року