Бетонні та залізобетонні елементи в умовах малоциклових навантажень

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Бабич, Є. М. та Крусь, Ю. О. (1999) Бетонні та залізобетонні елементи в умовах малоциклових навантажень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Рівненського державного технічного університету, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
КрусьЮО.МЦН (Монографія;1999),1.pdf

Download(5MB) | Перегляд

Анотація

У книзі встановлені основні режими та параметри малоциклових навантажень, розроблені до впровадження в державні будівельні норми пропозиції до загальної класифікації навантажень за різними ознаками з урахуванням їхньої можливої малоциклової дії. Наведено аналіз даних з втомленості та пристосовності різних видів бетону, запропоновано розрахункові залежності, що дозволяють прогнозувати настання втомленісного руйнування. Розроблено теорію визначення малоциклової втомленості бетону та арматури, що базується на найбільш ефективних енергетичних критеріях і передумовах. Виконано аналіз роботи залізобетонних елементів при малоциклових навантаженнях, запропоновані коефіцієнти умов роботи для врахування небагато повторної дії навантажень при розрахунках міцності, деформативності та тріщиностійкості залізобетонних конструкцій. Книга розрахована на наукових працівників, інженерів-проектувальників, виробничників, які працюють у галузі бетонних і залізобетонних конструкцій, а також може бути використана студентами та аспірантами вузів з будівельними спеціалізаціями.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: параметри малоциклових навантажень, теорія визначення малоциклової втомленості бетону та арматури, малоциклові навантаження, крива Веллера, міграція вільної води, деформації бетону, прогини балок
ISBN: 966-7447-05-7
УДК: 624.042:539.431
ББК: 38.53
Авторський знак: Б 12
Бібліографічний опис: Бабич Є. М. Бетонні та залізобетонні елементи в умовах малоциклових навантажень : монографія / Є. М. Бабич, Ю. О. Крусь. – Рівне : Вид-во РДТУ, 1999. – 119 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 25 Черв 2018 10:33
Останні зміни: 25 Черв 2018 10:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10021
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року