Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізації «Міське будівництво і господарство» усіх форм навчання (Частина ІІ)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-04-043 Ліпянін, В. А. (2018) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізації «Міське будівництво і господарство» усіх форм навчання (Частина ІІ). [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
МВ 03-04-043.pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

Велике значення для міста має створення нормальних санітарно-гігієнічних умов, в тому числі, високого рівня санітарного благоустрою. Для цього проводять заходи, які спрямовані на захист від забруднення ґрунтів, повітряного басейну, водного простору міста різними викидами і відходами, які виникають в процесі життєвої та трудової діяльності населення. Метою дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій» є закріплення теоретичного курсу і на-буття навиків з санітарного благоустрою територій міста, опрацювання практичних методів розрахунку засобів санітарного очищення міських територій. У даних методичних вказівках розглядається інженерний та санітарний благоустрій міських територій – це комплекс різноманітних інженерних заходів, призначених створити сприятливі умови для життя і діяльності міського населення, нормальної і безперебійної роботи промислових підприємств, комунально-складських зон, міського транс-порту та інших інженерно-технічних служб міста. Метою даних методичних вказівок є закріплення теоретичних знань, опрацювання практичних методів розрахунку необхідної площі водойм, площі пляжів, освітлення території житлової групи, збору, транспортування, утилізації твердих побутових відходів та інше.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-04-043, інженерна підготовка, благоустрій міських територій
Шифр: 03-04-043
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Міського будівництва та господарства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 27 Черв 2018 06:28
Останні зміни: 27 Черв 2018 06:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10056
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року