Дунда, С. П. (2012) ОЦІНКА РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ АР КРИМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(57)). с. 114-120.
|
Text
Ve5716 зах.pdf Download(138kB) | Перегляд |
Анотація
Проведено рейтингову та грошову оцінки ресурсного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі АР Крим. Визначено рівень ефективності використання ресурсного потенціалу хлібопекарними підприємствами АР Крим.
English abstract
The rating and value estimations of resource potential of enterprises of industry are conducted. The level of efficiency of the use of resource potential by the Crimean baking enterprises is certain.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | хлібопекарна галузь, ресурсного потенціалу підприємста, АР Крим |
УДК: | 005.591:664.6 |
Бібліографічний опис: | Дунда С. П. Оцінка ресурсного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі АР Крим / С. П. Дунда // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 1(57). – С. 114-120. |
Тематики: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 1 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 09 Лип 2018 09:51 |
Останні зміни: | 09 Лип 2018 09:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10131 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року