ОЦІНКА РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ АР КРИМ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Дунда, С. П. (2012) ОЦІНКА РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ АР КРИМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(57)). с. 114-120.

[img]
Перегляд
Text
Ve5716 зах.pdf

Download(138kB) | Перегляд

Анотація

Проведено рейтингову та грошову оцінки ресурсного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі АР Крим. Визначено рівень ефективності використання ресурсного потенціалу хлібопекарними підприємствами АР Крим.

English abstract

The rating and value estimations of resource potential of enterprises of industry are conducted. The level of efficiency of the use of resource potential by the Crimean baking enterprises is certain.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: хлібопекарна галузь, ресурсного потенціалу підприємста, АР Крим
УДК: 005.591:664.6
Бібліографічний опис: Дунда С. П. Оцінка ресурсного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі АР Крим / С. П. Дунда // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 1(57). – С. 114-120.
Тематики: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 1
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 09 Лип 2018 09:51
Останні зміни: 09 Лип 2018 09:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10131
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року