ВПЛИВ ОСУШЕННЯ І ЗЕМЛЕРОБСЬКОГО ВИКОРИСТАННЯ НА ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕЗВОЛОЖЕНИХ ҐРУНТІВ ПЗР УКРАЇНИ (ПІДСУМКОВИЙ ОГЛЯД НАСЛІДКІВ ДОСЛІДЖЕНЬ ВЧЕНИХ НУВГП І СПОРІДНЕНИХ УСТАНОВ З НАЗВАНОЇ ПРОБЛЕМИ ЗА СТАНОМ ДО ПОЧАТКУ 2012 РОКУ)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Вознюк, С. Т. та Вознюк, Н. М. та Веремеєнко, С. І. та Гурин, В. А. та Клименко, М. О. та Музика, Р. Є. та Рокочинський, А. М. та Сапсай, Г. І. (2012) ВПЛИВ ОСУШЕННЯ І ЗЕМЛЕРОБСЬКОГО ВИКОРИСТАННЯ НА ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕЗВОЛОЖЕНИХ ҐРУНТІВ ПЗР УКРАЇНИ (ПІДСУМКОВИЙ ОГЛЯД НАСЛІДКІВ ДОСЛІДЖЕНЬ ВЧЕНИХ НУВГП І СПОРІДНЕНИХ УСТАНОВ З НАЗВАНОЇ ПРОБЛЕМИ ЗА СТАНОМ ДО ПОЧАТКУ 2012 РОКУ). Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). с. 3-15.

[img]
Перегляд
Text
Vs581 зах.pdf

Download(200kB) | Перегляд

Анотація

На підставі узагальнення наслідків власних багаторічних досліджень авторів, літературних джерел і фондових матеріалів, у статті подано узагальнення стану, необхідності та подальшої перспективи землеробського використання гідротехнічно-меліорованих ґрунтів у ПЗР України (за станом на початок 2012 р.).

English abstract

On the basis of summarizing the effects of their long-term studies of authors, literary sources and stock material, the need of further the prospects of the agricultural use of hydromeliorative soil NWR Ukraine (as of early 2012) is presented.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: осушення, землеробське використання, перезволожені ґрунти, НУВГП, drainage, agricultural use, wetlands soils NUWMNRU
УДК: 502:911
Бібліографічний опис: Вплив осушення і землеробського використання на властивості перезволожених ґрунтів ПЗР України (підсумковий огляд наслідків досліджень вчених НУВГП і споріднених установ з названої проблеми за станом до початку 2012 року) / С. Т. Вознюк, Н. М. Вознюк, С. І. Веремеєнко [та ін.] // Вісник НУВГП. Сільськогосподарські науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 2(58). – С. 3-15.
Тематики: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2012 > Вісник 2
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2012
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 24 Лип 2018 10:52
Останні зміни: 24 Лип 2018 10:52
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10356
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року