УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ КОРЕНЕВОЇ МАСИ ВАЛЕРІАНИ ЛІКАРСЬКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБУ ПОСІВУ В УМОВАХ БОТАНІЧНОГО РОЗСАДНИКА ЖИТОМИРСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРОЕКОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Світельський, М. М. та Федючка, М. І. та Малярчук, П. М. (2012) УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ КОРЕНЕВОЇ МАСИ ВАЛЕРІАНИ ЛІКАРСЬКОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБУ ПОСІВУ В УМОВАХ БОТАНІЧНОГО РОЗСАДНИКА ЖИТОМИРСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРОЕКОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). с. 22-29.

[img]
Перегляд
Text
Vs583 зах.pdf

Download(147kB) | Перегляд

Анотація

В статті приведені результати досліджень з вивчення продуктивності Valeriana officinalis L. залежно від способу сівби в умовах ботанічного розсадникаЖитомирського національного агроекологічного університету.

English abstract

The results of researches of Valeriana officinalis L. productivity according to sowing method in the conditions of botanic seminary of Zhytomyr National Agroеcological University is investigated.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: рожайність, валеріана лікарська, ботанічний розсадник, productivity, Valeriana officinalis L., botanical seminary
УДК: 633.88:504 (477.42)
Бібліографічний опис: Світельський М. М. Урожайність і якість кореневої маси валеріани лікарської залежно від способу посіву в умовах ботанічного розсадника Житомирського національного агроекологічного університету / М. М. Світельський, М. І. Федючка, П. М. Малярчук // Вісник НУВГП. Сільськогосподарські науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 2(58). – С. 22-29.
Тематики: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2012 > Вісник 2
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2012
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 24 Лип 2018 10:54
Останні зміни: 24 Лип 2018 10:54
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10358
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року