СТРАТЕГІЯ ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ

Downloads

Downloads per month over past year

Пінчук, Т. А. (2012) СТРАТЕГІЯ ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(60)). pp. 161-168.

[img] Text
Ve6020 зах.pdf

Download(145kB)

Abstract

У статті досліджено основні тенденції забезпечення ресурсами підприємства м'ясопереробної промисловості в умовах глобалізації. Запропоновано проведення моніторингу ефективності діяльності підприємства на основі стратегії ресурсозбереження.

English abstract

At the article investigated the main trends of providing of resources for enterprises of meat processing industry in globalization conditions. Proposed to spend monitoring of affectivity of activity enterprise on the base of strategy of resource saving.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: ресурси, м'ясопереробна промисловість, глобалізація, моніторинг, стратегія ресурсозбереження, resources, meat processing industry, globalization, monitoring, resource saving strategy
УДК: 658.511.4
Бібліографічний опис: Пінчук Т. А. Стратегія ефективної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості на основі ресурсозбереження / Т. А. Пінчук // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 4(60). – С. 161-168.
Subjects: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 4
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012
Depositing User: С. В. Бойчук
Date Deposited: 14 Sep 2018 09:03
Last Modified: 14 Sep 2018 09:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10939

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year