Полтавченко, Т. В. та Poltavchenko, T. V. (2018) Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури (укр.) Technology of fish processing and standardization of aquaculture products (en.). [Опис дисципліни]
|
Text
20 Аграрні науки та продовольство 207 Водні біоресурси та аквакультура Технологія переробки риби.pdf Download(199kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 17 Вер 2018 08:03 |
Останні зміни: | 17 Вер 2018 08:03 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10993 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року