Кузьмін, О. В. та Кійко, В. В. та Акімова, Л. М. та Бондарчук, С. М. (2018) Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня. Олді-плюс, Херсон. ISBN 978-966-289-169-0
|
Text
Акімова Л.М._Обладнання закладів рестор господарств. (1).pdf Download(16MB) | Перегляд |
Анотація
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. Навчальний посібник призначений для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Також може бути корисний інженерно-технічним працівникам харчових виробництв.
Тип елементу : | Книга |
---|---|
ISBN: | 978-966-289-169-0 |
УДК: | 641.5:658.562.4 (075.8) |
Авторський знак: | О-16 |
Бібліографічний опис: | Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. |
Тематики: | Навчальні видання > Навчальний посібник |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 09 Жов 2018 09:03 |
Останні зміни: | 09 Жов 2018 09:03 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11441 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року