Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Кузьмін, О. В. та Кійко, В. В. та Акімова, Л. М. та Бондарчук, С. М. (2018) Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня. Олді-плюс, Херсон. ISBN 978-966-289-169-0

[img]
Перегляд
Text
Акімова Л.М._Обладнання закладів рестор господарств. (1).pdf

Download(16MB) | Перегляд

Анотація

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. Навчальний посібник призначений для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Також може бути корисний інженерно-технічним працівникам харчових виробництв.

Тип елементу : Книга
ISBN: 978-966-289-169-0
УДК: 641.5:658.562.4 (075.8)
Авторський знак: О-16
Бібліографічний опис: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 09 Жов 2018 09:03
Останні зміни: 09 Жов 2018 09:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11441
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року