Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Акімова, Л. М. та Левчук, С. М. та Акімов, О. О. та Кузьмін, О. В. (2018) Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Олді-плюс, Херсон.

[img]
Перегляд
Text
Акімова Л.М._Формування_системи_надання_админ_послуг (1).pdf

Download(8MB) | Перегляд

Анотація

Монографія присвячена питанням дослідженням організаційно-правових засад надання адміністративних послуг органами Державної фіскальної служби України, містить практичні рекомендації щодо класифікації адміністративних послуг, що надаються органами ДФС залежно від способу задоволення інтересів осіб, на чотири види: дозвільні адміністративні послуги органів ДФС; реєстраційні адміністративні послуги органів ДФС; інформаційні адміністративні послуги органів ДФС; засвідчувальні адміністративні послуги органів ДФС, розкриває наукові та практичні підходи до упровадження та застосування концепцій управління знаннями у системі органів ДФС. Матеріали, включені до монографії, можуть бути корисними як для працівників підрозділів Державної фіскальної служби України, діяльність яких спрямована на надання адміністративних послуг працівниками ДФС так і для політиків, керівників та спеціалістів органів державного та регіонального управління, місцевого самоврядування. Розраховано для системи підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, науковцям, викладачам, докторантам, аспірантам та слухачам зі спеціальностей: «Державне управління», «Управління суспільним розвитком», «Публічне адміністрування» і «Державна служба», а також широкому колу вітчизняної громадськості.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
ISBN: 978-966-289-196-6
УДК: 342.97:336.225
Авторський знак: Ф 79
Бібліографічний опис: Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України : монографія / Л. М. Акімова, С. М. Левчук, О. О. Акімов, О. В. Кузьмін. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 196 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 09 Жов 2018 09:03
Останні зміни: 09 Жов 2018 09:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11442
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року