Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Сазонець, І. Л. (2017) Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Сазонець=Імплементація!.pdf

Download(16MB) | Перегляд

Анотація

У пропонованій монографії проаналізовано процеси імплементації світових практик державного управління та місцевого самоврядування в Україні, визначено пріоритети цього процесу та особливості місцевого самоврядування в Україні, проведено теоретичне осмислення цього процесу. Запропоновано та розкрито теоретико-методичні підходи до удосконалення адміністративних систем, досліджено еволюцію та сучасні проблеми місцевого самоврядування в Україні, визначено та досліджено процес об’єднання територіальних громад як пріоритетний напрям вдосконалення системи державного управління та місцевого самоврядування. Для фахівців з державного управління, практичних спеціалістів, що приймають участь у процесі об’єднання територіальних громад, студентів магістерського рівня, які навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», науковців, аспірантів.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
ISBN: 978-966-416-541-6
УДК: 352.01/071
Авторський знак: Н 34
Бібліографічний опис: Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад : монографія / І. Л. Сазонець, О. І. Алейнікова [та ін.] ; за наук. ред. д-ра екон. н., проф. І. Л. Сазонця. – Рівне : Волин. обереги, 2017. – 216 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 17 Жов 2018 07:51
Останні зміни: 17 Жов 2018 07:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11568
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року