05-01-51 Мороз, О. С. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни «Овочівництво» для студентів спеціальності 201 „Агрономія”. Program of the Discipline “Vegetable growing” specialty 201 "Agronomy". [Робочі програми]
|
Text
05-01-51.pdf Download(390kB) | Перегляд |
Анотація
Одержання стабільно високих врожаїв овочів впродовж цілого року є важливою прикладною задачею, що тісно спряжена із забезпеченням продовольчої безпеки країни в цілому. Більшість овочевих культур у порівнянні із польовими вимогливіші до умов вирощування (вологи, рівня ефективної родючості грунту, тепла, освітлення), що визначає особливості їх агротехніки. На сучасному етапі розвитку галузі овочеві культури вирощують як у відкритому грунті в природних умовах, так і у повністю модельованих штучних середовищах. Представлений курс містить базові відомості, необхідні для розуміння технологічних особливостей вирощування овочевих культур, якісного планування та організації виробничого процесу в умовах відкритого та закритого грунту. Receiving of stable high yields of vegetables throughout the year is an important application task, which is closely linked with the provision of food security of the country as a whole. Most vegetable crops, in comparison with the field crops, are more demanding in terms of growing conditions (moisture, level of effective soil fertility, heat, lighting), which determines the features of their agricultural machinery. At the present stage of development of the industry, vegetable crops are grown both in open soil under natural conditions and in fully modeled artificial environments. The course presented contains the basic information needed to understand the technological features of growing vegetables, qualitative planning and organization of the production process in open and closed soil.
Тип елементу : | Робочі програми |
---|---|
Ключові слова: | 05-01-51, овочеві культури, групи овочевих культур, вирощування розсади, овочеві сівозміни, удобрення овочів, vegetable crops, groups of vegetable crops, growing of seedlings, vegetable crop rotation, vegetables fertilization |
Шифр: | 05-01-51 |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 17 Жов 2018 12:49 |
Останні зміни: | 17 Жов 2018 12:49 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11614 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року