Машини для земляних робіт

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Хмара, Л. А. та Кравець, С. В. та Нічке, В. В. та Назаров, Л. В. та Скоблюк, М. П. та Нікітін, В. Г. (2010) Машини для земляних робіт. Рівне - Дніпропетровськ - Харків, Рівне - Дніпропетровськ - Харків.

[img]
Перегляд
Text
REPOZ1.pdf

Download(44MB) | Перегляд

Анотація

У посібнику приводяться загальні відомості про машини для земляних робіт, а також нарис розвитку будівельних машин і загальні питання їх конструкції, проектування і виробництв. Розглянуті питання конструкцій і особливостей робочих процесів землерийних, землерийно-транспортних машин, машин і обладнання для ущільнення грунтів. Приведені методи розрахунків цих груп машин. Вперше в посібнику розглянуті в повному об’ємі розділи: «Машини і обладнання для підготовчих робіт», «Розпушувачі». «Машини і обладнання для гідромеханізації», «Машини для прокладання каналів», «Машини для безтраншейної прокладки комунікацій», «Техніко-економічна ефективність машин для земляних робіт». Коротко викладені напрями розвитку машин для земляних робіт у країні й за рубежем. Посібник призначений для студентів механічних спеціальностей інженерно-будівельних і автомобільно-дорожніх вузів, які навчаються за напрямом «Машинобудування» і може бути використаний студентами політехнічних вузів, а також інженерно-технічними працівниками, пов'язаними із виробництвом і експлуатацією машин для земляних робіт.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: машини, земляні роботи, будівельні машини
УДК: 621.878 (075.8)
Бібліографічний опис: Машини для земляних робіт : навч. посіб. / Л. А. Хмара, С. В. Кравець, В. В. Нічке [та ін.] ; під заг. ред. проф. Л. А. Хмари та проф. С. В. Кравця. - Рівне ; Дніпропетровськ ; Харків, 2010. - 575 с. : табл. 96, іл. 446, бібліограф. 74.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 23 Січ 2019 09:37
Останні зміни: 23 Січ 2019 09:37
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13107
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року