Методичні вказівки до курсової роботи з навчальної дисципліни "Контроль та управління якістю продукції" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми "Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-09-23 Житковський, В. В. та Ковалик, І. В. (2018) Методичні вказівки до курсової роботи з навчальної дисципліни "Контроль та управління якістю продукції" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми "Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів". [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
03-09-23 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

Курсова робота з дисципліни "Контроль та управління якістю продукції" передбачає розробку технологічного регламенту на виготовлення певного виду будівельних матеріалів, виробів чи конструкцій згідно специфічних вихідних даних щодо сировини, технології, продуктивності. Технологічний регламент згідно з ДСТУ 1.0-93 „Державна система стандартизації України. Основні положення” є основним нормативним документом, який визначає оптимальний технологічний режим, порядок проведення операцій технологічного процесу, який надає можливість забезпечувати випуск продукції заданої якості, безпечні умови праці, а також вимоги по охороні навколишнього середовища. Дотримання вимог технологічного регламенту на підприємстві є обов'язковим, тому що гарантує якість виготовленої продукції, раціональне та економічне ведення технологічного процесу, збереження обладнання, виключення можливості виникнення аварій і забруднення виробничого і навколишнього середовища, безпеку ведення технологічного процесу. Текст регламенту повинен відповідати вимогам ГОСТ 2.105. Він повинен бути коротким, точним, не допускати різних тлумачень. Необхідно уникати довгих, розпливчатих, неконкретних описів, формулювань та повторів. Недопустимі змістові протиріччя. Завдання на виконання роботи видає викладач індивідуально кожному студенту. Зазвичай завдання на курсової роботи пов'язане з темою дипломного проекту, що його буде розробляти студент. У завданні вказується назва матеріалу, виробу чи конструкції; технологія його виготовлення; сировина; продуктивність та вихідні дані для розрахункової частини.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-09-23, управління якістю продукції
Шифр: 03-09-23
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Технології будівельних виробів і матеріалознавства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 24 Січ 2019 12:58
Останні зміни: 24 Січ 2019 12:58
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13117
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року