Робоча програма «Товарознавство (Харчові продукти)» для студентів, які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Program of the Discipline "Commodity (Food)" specialty 076 “Entrepreneurship, trade and stocktaking activity”

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-60 Ковшун, Н. Е. та Якимчук, Т. І. (2019) Робоча програма «Товарознавство (Харчові продукти)» для студентів, які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Program of the Discipline "Commodity (Food)" specialty 076 “Entrepreneurship, trade and stocktaking activity”. [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
06-01-60,1.pdf

Download(840kB) | Перегляд

Анотація

Методика та практичні навики здійснення товарознавчої експертизи є невід’ємним складником формування професійної компетентності й важливою передумовою провадження професійної торговельної діяльності. Програма курсу «Товарознавство (Харчові продукти)» розрахована на студентів, які раніше вивчали дисципліну «Товарознавство (Непродовольчі товари)». Програма передбачає комплексне навчання методики та організації здійснення товарознавчої перевірки та оцінювання якості товарів в рамках компетентного підходу. Дисципліна «Товарознавство (Харчові продукти)» носить міждисциплінарний характер і є одним із способів поєднання курсів фахового циклу підготовки студентів. The methodology and practical skills of carrying out commodity examination expertise are an integral part of the formation of professional competence and an important prerequisite for the conduct of professional trading activities. The program of the course "Commodity (Food Products)" is intended for students who have previously studied the discipline "Commodity (Non-food Products)". The program provides comprehensive training in the methodology and organization of merchandising check and evaluation of the quality of goods within the framework of a competent approach. Discipline "Commodity (Food Products)" is interdisciplinary and is one of the ways to combine courses in the professional cycle of student training

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 06-01-60, товарознавство, харчові продукти, споживчі властивості, натуральні властивості, кодування товарів, асортимент, commodity science, food products, consumer properties, natural properties, product coding, assortment
Шифр: 06-01-60
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 11 Лют 2019 11:11
Останні зміни: 11 Лют 2019 11:11
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13386
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року