Методичні вказівки до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання з навчальної дисципліни «Інтегрована звітність» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-02-253 Зубілевич, С. Я. (2019) Методичні вказівки до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання з навчальної дисципліни «Інтегрована звітність» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
06-02-253 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

Методичні вказівки підготовлені відповідно до затвердженої робочої програми навчальної дисципліни «Інтегрована звітність». Метою індивідуального навчально-дослідного завдання (ІНДЗ) є складання Звіту про управління - документу, що містить фінансову та нефінансову інформацію, яка характеризує стан і перспективи розвитку суб’єкта звітування та розкриває основні ризики і невизначеності його діяльності Виконання ІНДЗ дає можливість отримати навички: визначення стейкхолдерів (груп впливу або зацікавлених сторін) суб’єкта звітування та найбільш суттєвої інформації, яка впливає на ї\х економічні рішення; розрахунку фінансових показників Звіту про управління на підставі фінансової звітності; пошуку джерел нефінансової інформації та опису соціально-екологічних аспектів діяльності суб’єкта звітування; ідентифікації та опису ризиків і невизначеності діяльності суб’єкта звітування; бачення перспектив діяльності суб’єкта звітування відповідно до наявних у нього ресурсів і можливостей. Окрім того, здобувач розвине свої навички комунікації, письмової та усної презентації під час вирішення поставлених завдань.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-02-253, інтегрована звітність
Шифр: 06-02-253
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Обліку і аудиту
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 13 Лют 2019 10:15
Останні зміни: 13 Лют 2019 10:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13445
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року