05-01-75 Ткачук, С. О. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва» для студентів спеціальності 201 «Агрономія». Program of the Discipline "Innovative technologies for the storage and processing of crop production is the science" specialty 201 "Agronomy". [Робочі програми]
|
Text
05-01-75.pdf Download(987kB) | Перегляд |
Анотація
Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва – це наука про комплексний зв’язок фізичних, фізіологічних, хімічних, біологічних та технологічних процесів, що відбуваються під впливом природних, хімічних, біологічних та мікробіологічних факторів у продукції, призначеній для зберігання або переробки. Основним завданням зберігання та переробки як науки є: розробка науково обґрунтованих способів і прийомів зберігання продукції без втрат в масі або з мінімальними втратами, без погіршення їх якості або й з покращенням якості (приклад про яблука, груші зимових сортів); зменшення затрат праці і матеріальних затрат на збереження. Сезонність вирощування рослинницької продукції зумовлює стислі терміни її переробки а потреба у споживанні протягом круглого року потребує тривалих термінів зберігання. Innovative technologies for the storage and processing of crop production is the science of the complex connection of physical, physiological, chemical, biological and technological processes occurring under the influence of natural, chemical, biological and microbiological factors in products intended for storage or processing. The main task of storage and processing as a science is: the development of scientifically based methods and methods of products' storage without loss in mass or with minimal losses, without deteriorating their quality or with improving quality (example about apples, pears of winter sorts); reduction of labor costs and material costs of preservation. Seasonal growth of crop production leads to short terms of its processing and the need for consumption throughout the year requires long storage periods
Тип елементу : | Робочі програми |
---|---|
Ключові слова: | 05-01-75, переробка, якість, продукція, партія (продукції), зерно, борошно , вологість, температура, режими зберігання, спосіб зберігання, біоз, анабіоз, абіоз, processing, quality, products, batch (of production), grain, flour, humidity, temperature, storage regimes, storage method, biosis, anabiosis, abioz |
Шифр: | 05-01-75 |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства |
Користувач, що депонує: | Ірина Понаріна |
Дата внесення: | 04 Бер 2019 12:15 |
Останні зміни: | 04 Бер 2019 12:15 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13888 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року