Державно-інституційне регулювання концентрації капіталу міжнародних та національних корпорацій

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Сазонець, І. Л. та Лещенко, М. М. (2017) Державно-інституційне регулювання концентрації капіталу міжнародних та національних корпорацій. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Сазонець=Державно-інституційне регулювання (1).pdf

Download(19MB) | Перегляд

Анотація

В пропонованій монографії розглянуто питання формування передумов державно-інституційного регулювання концентрації капіталу корпорацій, вплив міжнародного інституційного середовища на регулювання діяльності корпорацій, питання концентрації капіталу на основі злиттів та поглинань як умови ведення міжнародного корпоративного бізнесу, визначення методів державного регулювання та особливостей розвитку ринку злиттів та поглинань в Україні. Монографія стане у нагоді економістам, фахівцям з публічного управління, політологам, менеджерам та спеціалістам, які роблять реальні кроки в дослідженнях процесів державного регулювання концентрації капіталу, діяльності національних та міжнародних корпорацій.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: капітал, корпорації,
ISBN: 978-966-416-527-0
УДК: 338.1(477)
Авторський знак: С 14
Бібліографічний опис: Державно-інституційне регулювання концентрації капіталу міжнародних та національних корпорацій / І.Л. Сазонець, М.М. Лещенко. – Рівне : Волин. обереги, 2017. – 164 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 25 Бер 2019 12:27
Останні зміни: 25 Бер 2019 12:27
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14327
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року