Ефективні технології бетонів та розчинів із застосуванням техногенної сировини

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Дворкін, Л. Й. та Житковський, В. В. та Марчук, В. В. та Степасюк, Ю. О. та Скрипник, М. М. (2017) Ефективні технології бетонів та розчинів із застосуванням техногенної сировини. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Ефективні технології бетонів із застосуванням техногенної сировини.pdf

Download(31MB) | Перегляд

Анотація

У монографії приводяться результати досліджень ефективних бетонів на основі композиційних та малоклінкерних цементів, модифікованих розчинів на основі золо та шлаковмісних сухих будівельних сумішей. Наведені методики проектування складів бетонів та розчинів із заданими властивостями із добавками поліфункціональних модифікаторів. Розроблені теоретичні та практичні основи застосування відходів каменеподрібнення як ефективного заповнювача дрібнозернистого, крупнопористого, важкого бетону, фібробетонів та вібропресованих бетонів.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: ефективні бетони, композиційні цементи, малоклінкерні цементи, модифіковані розчини, сухі будівельні суміші, поліфункціональні модифікатори
ISBN: 978-966-327-362-4
УДК: 691.32
ББК: 38.33
Авторський знак: Д 24
Бібліографічний опис: Ефективні технології бетонів та розчинів із застосуванням техногенної сировини : монографія / Л. Й. Дворкін, В. В. Житковський, В. В. Марчук [та ін.]. – Рівне : НУВГП, 2017. – 424 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 03 Квіт 2019 10:25
Останні зміни: 03 Квіт 2019 10:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14467
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року