05-01-82 Ткачук, С. О. та Мороз, О. С. та Фурманець, О. А. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 6.090101 «Агрономія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
05-01-82 (1).pdf Download(4MB) | Перегляд |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-01-82, технологія зберігання, переробки продукції рослинництва |
Шифр: | 05-01-82 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво > 6.090101 - Агрономія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 03 Квіт 2019 08:36 |
Останні зміни: | 03 Квіт 2019 08:36 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14473 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року