Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 6.090101 «Агрономія» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-82 Ткачук, С. О. та Мороз, О. С. та Фурманець, О. А. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 6.090101 «Агрономія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-01-82 (1).pdf

Download(4MB) | Перегляд
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-01-82, технологія зберігання, переробки продукції рослинництва
Шифр: 05-01-82
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво
За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво > 6.090101 - Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 03 Квіт 2019 08:36
Останні зміни: 03 Квіт 2019 08:36
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14473
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року