05-08-63 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
05-08-63 (1).pdf Download(1MB) | Перегляд |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-63, ресторанна справа |
Шифр: | 05-08-63 |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 23 Трав 2019 07:40 |
Останні зміни: | 23 Трав 2019 07:40 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14880 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року