Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-63 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-08-63 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-63, ресторанна справа
Шифр: 05-08-63
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 23 Трав 2019 07:40
Останні зміни: 23 Трав 2019 07:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14880
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року