Рисові зрошувальні системи

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Сташук, В. А. та Рокочинський, А. М. та Мендусь, П. І. та Турченюк, В. О. та Мендусь, С. П. та Козішкурт, С. М. та Кропивко, С. М. та Клімов, С. В. та Герасімов, Є. Г. та Фроленкова, Н. А. та Степаненко, М. Г. та Ушкаренко, В. О. та Грановська, Л. М. та Морозов, В. В. та Дудченко, В. В. та Вожегов, С. Г. та Корнбергер, В. Г. та Уманський, О. М. та Дудченко, К. В. та Вожегова, Р. А. та Шевченко, А. М. та Потоп, В. І. та Іваненко, О. П. (2018) Рисові зрошувальні системи. ОЛДІ-ПЛЮС, Херсон. ISBN 978-966-289-147-8

[img]
Перегляд
Text
Рисові зрошувальні системи (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

У посібнику розглянуто сучасні аспекти функціонування рисових зрошувальних систем, дано загальну характеристику кліматичних, ґрунтових, рельєфних, гідрогеологічні та інших умов їхнього розташування, обґрунтовано заходи з ефективного використання заплав і дельт річок під їхнє будівництво. Наведено особливості технології вирощування рису в Україні, режими його зрошення і відповідні технології водокористування за способами поливу, водогосподарські розрахунки елементів таких систем, конструкції поливних карт, заходи з їхнього покращення, розрахунки зрошувальної та дренажно-скидної мереж, розглянуто критерії і методи оцінювання еколого-економічної ефективності функціонування рисових систем. Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів із підготовки фахівців за спеціальностями «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», «Будівництво та цивільна інженерія».

Тип елементу : Книга
ISBN: 978-966-289-147-8
УДК: 633.18.03 (075)
Авторський знак: Р 66
Бібліографічний опис: Рисові зрошувальні системи : посіб. для вищих навч. закладів / В. А. Сташук, А. М. Рокочинський, П. І. Мендусь [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН В. А. Сташука, проф. А. М. Рокочинського, доц. П. І. Мендуся, доц. В. О. Турченюка. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. – 435 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 19 Вер 2019 14:45
Останні зміни: 19 Вер 2019 14:45
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15542
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року