Робоча програма “Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції” для студентів за спеціальністю “Агроінженерія”. Program of the Discipline "MACHINES AND EQUIPMENT FOR PROCESSING OF AGRICULTURAL PRODUCTS" speciality 208 «Agroengineering»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-72 Маркова, О. В. (2019) Робоча програма “Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції” для студентів за спеціальністю “Агроінженерія”. Program of the Discipline "MACHINES AND EQUIPMENT FOR PROCESSING OF AGRICULTURAL PRODUCTS" speciality 208 «Agroengineering». [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
02-01-72 (1).pdf

Download(794kB) | Перегляд

Анотація

Необхідною складовою частиною підготовки інженерів-механіків в галузі «Аграрні науки та продовольство» є вивчення та знання науки про машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції. Інженер-механік повинен добре знати основи, принципи роботи та проектування машин і обладнання, умови та правила їх безпечної роботи, передові методики розрахунку та проектування. Ці знання потрібні для технічного та економічного обгрунтування вибору необхідної машини, обладнання чи комплекту машин, отримання високої продуктивності від їх використання, створення умов для безпечного використання техніки, її довготривалої та безвідмовної експлуатації з дотриманням всіх умов охорони праці. The necessary part of the training of mechanical engineers in the field of "Agrarian of science and Food" is to study and knowledge of the science of machinery and equipment for processing agricultural products. Engineer-Mechanic should know well the basics, principles of work and design of machines and equipment, conditions and rules of their safe operation, advanced methods of calculation and design.This knowledge is necessary for the technical and economic substantiation of selection of the required machine or set of machines, getting high performance from their use, creating conditions for the safe use of the equipment, its long-term and reliable operation in compliance with all conditions. This knowledge is necessary for the technical and economic justification for choosing the required machine, equipment or kit, obtaining high performance from their use, creating conditions for the safe use of equipment, its long-term and Operation in compliance with all occupational health conditions.

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 02-01-72, харчова переробна техніка, технологічні лінії харчових підприємств, млини, дробарки, конвеєри, навантажувачі, fаood processing machinery, technological lines of food enterprises, Mills, Crushers, conveyors, loaders
Шифр: 02-01-72
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 30 Вер 2019 11:26
Останні зміни: 30 Вер 2019 11:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15620
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року