Самедова, Л. Р. та Samedova, L. (2019) ОСОБЛИВОСТІ ЦІНОУТВОРЕННЯ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ. Студентський вісник НУВГП (1(11)). с. 101-104.
|
Text
Самедова Л.Р.(с.101-104)_вип1(11)2019.zax.pdf Download(189kB) | Перегляд |
Анотація
Статтю присвячено особливостям ціноутворення в ресторанному господарстві, виділено характерні ознаки підприємств ресторанного господарства. Досліджено особливості застосування методів формування цін на продукцію власного виробництва та товари, придбані з метою їх наступного перепродажу. Розглянуто особливості формування торгової націнки на товари як елементу ціни продажу.
Title in English
Features of Pricing in the Restaurant Household
English abstract
The article is devoted to the peculiarities of pricing in the restaurant industry, the characteristic features of enterprises of the restaurant industry are highlighted. The peculiarities of application of methods of formation of prices for products of own production and goods purchased for the purpose of their subsequent resale are investigated. The peculiarities of the formation of the trade margin on goods as an element of the sale price are considered.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | ресторанне господарство, методи ціноутворення, продажна ціна, торгова націнка, restaurant industry, pricing methods, selling price, trade margin |
УДК: | 338.51 |
Бібліографічний опис: | Самедова Л. Р. Особливості ціноутворення в ресторанному господарстві / Л. Р. Самедова // Студентський вісник НУВГП. – Рівне : НУВГП, 2019. – Вип. 1(11). – С. 101-104. |
Тематики: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2019 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2019 > Випуск 1 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 10 Жов 2019 11:01 |
Останні зміни: | 10 Жов 2019 11:01 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15785 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року