Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та дистанційної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-89 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-08-89 (1).pdf

Download(2MB) | Перегляд

Анотація

Для закріплення теоретичних знань та набуття студентами практичних навичок при вивченні дисципліни "Регіональна економіка" щодо територіальної організації продуктивних сил України, аналізу стану і визначення головних напрямків регіонального розвитку економіки в умовах ринкових відносин, згідно робочої програми дисципліни передбачене виконання контрольної роботи студентами спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" заочної та дистанційної форм навчання. Контрольна робота складається з 3-х частин: 1. Теоретична частина роботи. 2. Практична частина роботи. 3. Розрахунково-графічна частина робота. Контрольна робота виконується за варіантами вказаними викладачем. У даних методичних вказівках викладений порядок виконання контрольної роботи студентами заочної та дистанційної форм навчання, вказані необхідна література та методичні вказівки щодо її виконання. При виконанні контрольної роботи передбачається використання останніх статистичних даних Державного комітету статистики України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-89, регіональна економіка
Шифр: 05-08-89
За видами робіт: Розрахунково-графічна робота, Вивчення дисципліни
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 04 Лист 2019 08:49
Останні зміни: 04 Лист 2019 08:49
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16211
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року