Методичні рекомендації для самостійної підготовки з навчальної дисципліни «Соціологічні аспекти управління інформаційними зв'язками навчальної організації» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання «Sociological Aspects of Information Organization Management of Educational Organization» for the second (master's) level of education specialty 073 "Management", specialization "Management of educational institution"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-182 Шевчук, Т. Є. (2019) Методичні рекомендації для самостійної підготовки з навчальної дисципліни «Соціологічні аспекти управління інформаційними зв'язками навчальної організації» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання «Sociological Aspects of Information Organization Management of Educational Organization» for the second (master's) level of education specialty 073 "Management", specialization "Management of educational institution". [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
07-03-182 (1).pdf

Download(2MB) | Перегляд

Анотація

Підготовка майбутнього фахівця до професійної педагогічної та управлінської діяльності у вищих закладах освіти набуває надзвичайної ваги особливо в сучасних умовах, у період реформування освіти. Навчання здобувачів ІІ (магістерського) рівня освіти вимагає від студента серйозної підготовки, прикладання зусиль в оволодінні найновішими формами, методами, засобами професійної діяльності. Практична спрямованість підготовки здобувачів ІІ (магістерського) рівня освіти з управління та менеджменту і наявність у них досвіду викладацької роботи дозволяє вивчати курс «Соціологічні аспекти управління інформаційними зв'язками навчальної організації» шляхом розкриття сутності та змісту навчальних тем дисципліни на лекціях, закріплення матеріалу при його обговоренні та аналізі проблемних ситуацій на практичних заняттях; закріплення знань, умінь і навичок управлінської та педагогічної діяльності під час здачі заліків та іспитів, завдяки значному обсягу самостійної роботи студентів. Навчальна дисципліна належить до складової освітньо-наукової програми, що забезпечує набуття універсальних компетентностей. Міждисциплінарні зв’язки: вивчення дисципліни передбачає наявність базових знань із курсів: «Педагогіка», «Педагогіка вищої школи», «Менеджмент організацій», «Управління навчальною та виховною діяльністю організації», «Психологія управління»; роботу над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на заняттях, самостійну роботу та виконання окреслених завдань. Вимоги до компетенцій визначено галузевими стандартами вищої освіти України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-03-182, інформаційна система, типологія
Шифр: 07-03-182
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 08 Лист 2019 09:50
Останні зміни: 08 Лист 2019 09:50
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16293
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року