Методичні рекомендації для самостійної підготовки з навчальної дисципліни «Освітні технології» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання [Електронне видання] EDUCATIONAL TECHNOLOGIES for the second (master's) level of education specialty 073 "Management", specialization "Management of educational institution"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-184 Кочубей, А. В. та Шевчук, Т. Є. (2019) Методичні рекомендації для самостійної підготовки з навчальної дисципліни «Освітні технології» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання [Електронне видання] EDUCATIONAL TECHNOLOGIES for the second (master's) level of education specialty 073 "Management", specialization "Management of educational institution". [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
07-03-184 (1).pdf

Download(2MB) | Перегляд

Анотація

Підготовка майбутнього фахівця до професійної педагогічної діяльності у вищих закладах освіти набуває надзвичайної ваги особливо в сучасних умовах, у період реформування освіти. Навчання здобувачів ІІ (магістерського) рівня освіти вимагає від студента серйозної підготовки, прикладання зусиль в оволодінні найновішими формами, методами, засобами професійної діяльності. Практична спрямованість підготовки здобувачів ІІ (магістерського) рівня освіти з управління навчальним закладом і наявність у них досвіду викладацької роботи дозволяє вивчати курс з освітніх технологій шляхом розкриття сутності та змісту навчальних тем дисципліни на лекціях, закріплення матеріалу при його обговоренні та аналізі проблемних ситуацій на практичних заняттях; закріплення знань, умінь і навичок педагогічної діяльності під час проходження педагогічної практики; завдяки значному обсягу самостійної роботи студентів. Навчальна дисципліна належить до складової освітньо-наукової програми, що забезпечує набуття універсальних компетентностей. Міждисциплінарні зв’язки: вивчення курсу передбачає наявність базових знань із курсів: «Педагогіка», «Педагогіка вищої школи», «Психологія», «Психологія управління» та ін.; роботу над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на заняттях, самостійну роботу та виконання окреслених завдань. Вимоги до компетенцій визначено галузевими стандартами вищої освіти України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-03-184, освітні технології
Шифр: 07-03-184
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 08 Лист 2019 10:09
Останні зміни: 08 Лист 2019 10:09
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16294
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року