РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі". Галузь знань „Сфера обслуговування”. Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY" branch of knowledge „Service sector” specialty 241 «Hotel-restaurant business»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-222 Михальчук, М. А. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі". Галузь знань „Сфера обслуговування”. Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY" branch of knowledge „Service sector” specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
05-02-222, 1.pdf

Download(667kB) | Перегляд

Анотація

Мета вивчення дисципліни полягає в засвоєнні теоретичних положень з санітарних правил та гігієнічних вимог, які регламентують діяльність закладів готельного і ресторанного господарств, що ґрунтуються на Законах України та Наказах головних фахівців, СанПіН, СНіП, ДБН, ДСТУ, а також у надбанні практичних навичок із санітарно-гігієнічної оцінки проектів закладів ресторанного та готельного господарств. Дисципліна складається з одного модуля та двох змістових модулів, що розкривають основні фактори зовнішнього середовища. The goal of the discipline is the acquisition of theoretical knowledge of sanitary rules and hygienic requirements that regulate the activity of enterprises of hotel and restaurant businesses based on the laws of Ukraine and regulations of head specialists – sanitary rules and norms, construction norms and rules, state standard as well as the acquisition of practical skills on sanitary-hygienic evaluation of projects of restaurant and hotel businesses. The discipline consists of on module and two contextual modules that reveal the major factors of external environment

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 05-02-222, конгтролінг, екологічний контролінг, гігієна, санітарія, готельно-ресторанне господарство, research, observation, experiment, statistical analysis, correlation, regression, ichthyofauna, fishery productivity, documentation, report
Шифр: 05-02-222
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 12 Лист 2019 11:08
Останні зміни: 12 Лист 2019 11:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16351
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року