Методичні вказівки до проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання (частина 1)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-07 Богданенко, О. В. (2019) Методичні вказівки до проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання (частина 1). [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
03-10-07 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

У сучасних умовах нових форм організації праці особливого значення набуває проблема охорони праці відповідно до галузевого напряму підготовки фахівців. Підготовка майбутніх фахівців повинна базуватися на знаннях щодо стану і проблем охорони праці у відповідній даному напряму підготовки галузі, складових і функціонування системи управління охороною праці та шляхів, методів й засобів забезпечення умов виробничого середовища і безпеки праці згідно з чинними законодавчими та іншими нормативно-правовими актами. Саме на здобуття таких знань і спрямована дисципліна «Охорона праці у галузі». Предметом навчальної дисципліни є вивчення актуальних питань охорони праці для галузей з урахуванням особливостей професійної діяльності й можливої первинної посади майбутніх фахівців, а також досягнень науково-технічного прогресу. Мета вивчення дисципліни «Охорона праці в галузі» полягає у теоретичній та практичній підготовці майбутніх фахівців з охорони праці щодо забезпечення ведення якісного управління охороною праці та поліпшення умов праці на суб’єктах господарювання галузі. Завдання вивчення навчальної дисципліни передбачає забезпечення гарантії збереження здоров’я і працездатності працівників у виробничих умовах на об’єктах сільськогосподарської галузі через ефективне управління охороною праці та формування відповідальності у посадових осіб та фахівців за колективну та власну безпеку.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-10-07, охорона праці в галузі
Шифр: 03-10-07
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 28 Лист 2019 13:06
Останні зміни: 28 Лист 2019 13:06
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16525
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року