Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Облік і звітність суб’єктів державного сектору» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-02-272 Зінкевич, О. В. (2019) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Облік і звітність суб’єктів державного сектору» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
06-02-272 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

Діяльність суб’єктів державного сектору є дуже різноманітною: соціальна сфера, управління державою та місцеве самоврядування, незалежне судочинство тощо. Особливістю функціонування суб’єктів державного сектору є те, що метою їх діяльності є не створення прибутку, а досягнення передбачених планами та кошторисами показників, виконання поставлених в статуті або ж передбачених програмою фінансування завдань і функцій. Виходячи з того, що в діяльності суб’єктів державного сектору мають місце як бюджетне фінансування, так і власні кошти, зароблені суб’єктом, організація та ведення бухгалтерського обліку в них має свої особливості. Вони полягають в тому, що необхідно вести облік та здійснювати постійний контроль за отриманими асигнуваннями, власними надходженнями та їх використанням відповідно до вимог, встановлених як Бюджетним кодексом, так і НП(С)БОДС, та згідно затвердженого кошторису фінансування діяльності суб’єкта державного сектору. Предметом вивчення навчальної дисципліни «Облік і звітність суб’єктів державного сектору» є рух бюджетних коштів у процесі їх невиробничого споживання. Мета цих методичних вказівок – допомогти здобувачам вищої освіти оволодіти основами та прийомами бухгалтерського обліку суб’єктів державного сектору в сучасних умовах господарювання.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-02-272, облік, звітність суб`єктів державного сектору
Шифр: 06-02-272
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Обліку і аудиту
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 24 Груд 2019 10:15
Останні зміни: 24 Груд 2019 10:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16727
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року