Автоматизоване керування природоохоронними системами очищення металовмісних стічних вод

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Филипчук, В. Л. та Древецький, В. В. та Филипчук, Л. В. та Клепач, М. І. (2017) Автоматизоване керування природоохоронними системами очищення металовмісних стічних вод. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Монографія Филипчук.pdf

Download(37MB)

Анотація

В монографії розглянуті нові технологічно-технічні засоби для очищення виробничих стічних вод від важких металів у присутності органічних та неорганічних домішок різного фазово-дисперсного стану. Наведено системи автоматизованого керування параметрами рН та Eh стічних вод, які застосовуються для дозування реагентів, що забезпечує необхідну якість очищення води від важких металів та інших токсичних домішок. Монографія розрахована на інженерно-технічних та наукових працівників промпідприємств, проектних та науково-дослідних організацій, а також може бути корисною аспірантам та студентам, які спеціалізуються в технології очищення стічних вод та автоматизації процесів керування хімічними процесами.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: очищення, стічні води, автоматизація, природоохоронна система
УДК: 574.63:66-933.6
ББК: 38.761.2:32.965
Авторський знак: А 22
Бібліографічний опис: Автоматизоване керування природоохоронними системами очищення металовмісних стічних вод : монографія / В. Л. Филипчук, В. В. Древецький, Л. В. Филипчук, М. І. Клепач. – Рівне : НУВГП, 2017. – 288 с. : іл. 93, табл.56, бібліогр. 182 назв.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 29 Січ 2020 13:01
Останні зміни: 29 Січ 2020 13:01
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16867
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року