Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти І (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Психологія» спеціальності 053 «Психологія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-252 Оксентюк, Н. В. (2020) Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти І (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Психологія» спеціальності 053 «Психологія». [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-03-252 (1).pdf

Download(1MB)

Анотація

Випускна кваліфікаційна робота студента-бакалавра з Психології – самостійне творче дослідження, присвячене актуальним питанням психології, є однією із найважливіших форм навчально-дослідницької роботи і підготовки майбутніх випускників до самостійної наукової діяльності. - це навчально-дослідницький твір з елементами наукової творчості. Виконання випускної (дипломної) роботи дозволяє у значній мірі визначити загальноосвітню і професійну зрілість випускника, вміння діалектично мислити та творчо застосовувати одержані знання при розв'язанні конкретних практичних завдань. Випускна робота (дипломна робота) є достатньо самостійною дослідницькою працею, а не простим переказом наукових джерел. Вона засвідчує, як і наскільки студент уміє аналізувати психолого - педагогічну літературу, вивчати педагогічний досвід; володіє методикою організації та проведення психолого - педагогічного експерименту, діагностичного дослідження; як уміє аналізувати, узагальнювати, робити висновки, на основі одержаних у дослідженні результатів тощо. Це один із видів навчальної роботи, в якій студенти повною мірою виявляють і розвивають свої творчі здібності, виконуючи дослідницьку програму з певної теми навчального матеріалу. Кваліфікаційна робота є науковим дослідженням, яке виконується для виявлення обсягу і глибини здобутих протягом навчання теоретичних знань, а також оцінки вмінь їх застосування для розв’язання практични х завдань. Якість виконання кваліфікаційної роботи відображає ступінь готовності студента до аналітичної і дослідницької діяльності. При виконанні кваліфікаційної роботи студент повинен показати своє вміння працювати з науково-методичною літературою, систематизувати й аналізувати фактичний матеріал і самостійно творчо його осмислювати. Кваліфікаційна робота розглядається як одна з форм залучення студентів до навчально-дослідницької діяльності, оволодіння методикою наукової роботи і розвитку їх творчих здібностей у навчальному процесі вищої школи. У методичних вказівках надано методичну допомогу студентам щодо методології дослідження з моменту вибору теми кваліфікаційної роботи, її написання, оформлення та захисту.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-03-252, кваліфікаційна робота
Шифр: 07-03-252
За видами робіт: Виконання дипломних (магістерських) робіт
Тематики: Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки > 53 Психологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 26 Лют 2020 09:53
Останні зміни: 26 Лют 2020 09:53
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17236
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року