Робоча програма навчальної дисципліни "Хімія (фізична та колоїдна)" для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 "Агрономія". Program of the Discipline "Сhemistry (рhysical and colloidal)" specialty 201 "Agronomy"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-06-58 Мисіна, О. І. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Хімія (фізична та колоїдна)" для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 "Агрономія". Program of the Discipline "Сhemistry (рhysical and colloidal)" specialty 201 "Agronomy". [Робочі програми]

[img] Text
05-06-58 (1).pdf

Download(794kB)

Анотація

Дисципліна "Хімія (фізична та колоїдна)" грунтується на основних законах і поняттях загальної хімії і ставить за мету дати студентам сучасні знання про закономірності хімічних процесів, які відбуваються в гетерогенних дисперсних системах; оцінку і використання поверхневих явищ, колоїдно-хімічних процесів, дисперсних водних систем. Предметом вивчення фізичної та колоїдної хімії є закономірності перебігу хімічних процесів і явищ на основі законів та методів фізики та дисперсні системи і поверхневі явища, що виникають на межі поділу фаз. The discipline "Chemistry (physical and colloidal)" is based on the basic laws and concepts of general chemistry and aims to give students current knowledge about the laws of chemical processes occurring in heterogeneous disperse systems; assessment and use of surface phenomena, colloid-chemical processes, dispersed water systems. The subject of the study of physical and colloidal chemistry is the laws of the course of chemical processes and phenomena on the basis of laws and methods of physics and disperse systems and surface phenomena that arise at the boundary of phase separation

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 05-06-58, фізична хімія, хімічна термодинаміка, кінетика хімічних реакцій, термодинаміка розчинів, колоїдні системи, коагуляція, стійкість колоїдних розчинів, physical chemistry, chemical thermodynamics, kinetics of chemical reactions, thermodynamics of solutions, colloidal systems, coagulation, stability of colloidal solutions
Шифр: 05-06-58
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 12 Бер 2020 08:48
Останні зміни: 12 Бер 2020 08:50
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17389
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року