Конспект лекцій з дисципліни «Аналіз діяльності бюджетних установ» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» усіх форм навчання. «ANALYSIS OF THE ACTIVITIES OF BUDGET INSTITUTION» Specialty 072 «Finance, banking and insurance»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-220 Федина, К. М. (2019) Конспект лекцій з дисципліни «Аналіз діяльності бюджетних установ» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» усіх форм навчання. «ANALYSIS OF THE ACTIVITIES OF BUDGET INSTITUTION» Specialty 072 «Finance, banking and insurance». [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-03-220.pdf

Download(886kB)

Анотація

Програма нормативної навчальної дисципліни «Аналіз діяльності бюджетних установ» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Предметом вивчення навчальної дисципліни є вивчення організації роботи щодо прийому та зарахування коштів які надходять на рахунки відповідних бюджетів, зберіганні грошових коштів, видачі цих коштів на заходи передбачені бюджетом на відповідний рік, здійсненні обліку та складанні звітності про касове виконання бюджетів. Міждисциплінарні зв’язки: дисципліна «Аналіз діяльності бюджетних установ» є складовою блоку нормативних навчальних дисциплін (дисциплін професійної та практичної підготовки) для підготовки студентів за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Вона базується на знаннях отриманих з таких навчальних дисциплін, як «Гроші і кредит», «Фінанси», «Банківська система», «Бюджетна система», «Податкова система», а отримані знання будуть використовуватись у подальшому при вивченні таких дисциплін: «Формування місцевих бюджетів», «Фінансовий менеджмент», «Ринок фінансових послуг», «Казначейська справа». Дисципліна «Аналіз діяльності бюджетних установ» сприяє засвоєнню знань з теоретичних та практичних аспектів формування, розподілу і використання бюджетних ресурсів, теоретичнх основ фінансового аналізу бюджетних і кредитних установ, сфер та ланок бюджетної системи. Важливим є також ознайомлення із фінансами суб’єктів господарювання та домогосподарств, фінансового та страхового ринків. Необхідними складовими дисципліни є основи менеджменту, фінансово-економічної безпеки держави та міжнародних фінансів. Курс заплановано в ключі цілеспрямованої роботи над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на лекціях та під час практичних занять, курсової та самостійної роботи. Вимоги до знань та умінь визначаються галузевими стандартами вищої освіти України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-03-220, аналіз діяльності бюджетних установ, aналіз фінансового стану
Шифр: 06-03-220
За видами робіт: Конспект лекцій
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 72 Фінанси, банківська справа та страхування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економіки природокористування
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 20 Бер 2020 15:29
Останні зміни: 20 Бер 2020 15:29
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17451
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року