Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Стандартизація та сертифікація в агросфері" для здобувачів вищої освіти третього (phD) рівня за освітньо-науковою програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство" денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-242 Клименко, М. О. та Бєдункова, О. О. та Ліхо, О. А. та Прищепа, А. М. (2020) Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Стандартизація та сертифікація в агросфері" для здобувачів вищої освіти третього (phD) рівня за освітньо-науковою програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство" денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-02-242.pdf

Download(1MB)

Анотація

Метою вивчення навчальної дисципліни “Стандартизація та сертифікація в агрономії” здобувачами вищої освіти третього (phD) рівня спеціальності 201 „Агрономія” є формування цілісного підходу до системи стандартизації та сертифікації об’єктів агросфери. Предметом вивчення дисципліни є застосування єдиних, обов'язкових для виконання норм і вимог до продукції, технологій та управління, спрямованих на контроль та поліпшення стану агросфери. Об’єктом вивчення навчальної дисципліни є системи вітчизняних та закордонних норм і стандартів у галузі аграрного виробництва продукції, діяльності промислових підприємств та охорони довкілля. Вивчення навчальної дисципліни формує наступні компетентності: вміння володіти інформацією щодо сучасного стану і тенденцій розвитку світових і вітчизняних агротехнологій; вміння користуватись нормативно-правовою базою та організовувати роботи відповідно до галузевих вимог. Дані методичні вказівки наводять 5 лабораторних робіт, що містять теоретичну частину, завдання для виконання, питання самоконтролю та список рекомендованої лі

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-02-242, стандартизація, сертифікація в агросфері
Шифр: 05-02-242
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 23 Бер 2020 21:46
Останні зміни: 23 Бер 2020 21:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17463
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року