05-08-101 Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-101.pdf Download(718kB) |
Анотація
Сьогодні готельно-ресторанний бізнес як частка сфери гостинності швидкими темпами розвивається і досягає світових рівнів. Процеси, що відбуваються на вітчизняному готельноресторанному ринку вимагають гнучко реагувати на зміни попиту і прихильності споживачів. Успішне становлення галузі на новий рівень діяльності значною мірою визначається якістю, ступенем підготовки кадрів, готових до професійної діяльності на різних ланках управління в готельно-ресторанному господарстві; наявністю в них практичних професійних навичок і вмінь планувати і вирішувати виробничі завдання та відповідати за якість їхнього виконання з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці. Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально забезпечити високий рівень комфорту та задовольнити культурні запити гостей. З кожним роком вимоги до рівня цих послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж готелю й ресторану, тим привабливіші вони для клієнтів. Основною метою освітнього процесу здобувачів вищої освіти за галуззю знань 24 «Сфера обслуговування» за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» є вивчення впроваджень новітніх прийомів роботи з клієнтами, що забезпечуються колективними зусиллями всіх суб’єктів освітнього процесу, застосування удосконалених форм і методів обслуговування, вивчення і впровадження передового досвіду, нової техніки і технології. Дана спеціальність передбачає глибокі знання в області економіки і маркетингу, теорії управління, інформаційних технологій, іноземних мов, дизайну і реклами. Освітня програма призначена для підготовки фахівців світового рівня для індустрії ресторанної справи та гостинності, здатних добиватися ефективних результатів діяльності ресторанів і готельних підприємств. Студенти цієї програми вивчають організацію управління в лінійних і функціональних підрозділах засобів розміщення і закладів ресторанного господарства різних форм власності та організаційноправових форм; управління процесом надання послуг, пов'язаних з діяльністю установ готельного і ресторанного господарства; управління підрозділами.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-101, виробнича (організаційна) практика |
Шифр: | 05-08-101 |
За видами робіт: | Практика |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 06 Квіт 2020 07:00 |
Останні зміни: | 06 Квіт 2020 07:00 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17576 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року