Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-100 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-100.pdf

Download(372kB)

Анотація

Основною метою вивчення навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є формування системи теоретичних знань з проблем розвитку та сучасного стану індустрії гостинності для фундаментальної та спеціальної освіти; знайомство з професійною термінологією в умовах ринкових відносин, вирішення проблем управління регіональним соціально-економічним розвитком та питання самоврядування. Предметом вивчення дисципліни є загальні поняття з туризму, готельної, курортної та ресторанної справи, міжнародної та державної нормативно-правової бази з питань туристичної діяльності; міжнародні та внутрішні аспекти, масштаби операцій, які впливають на індустрію гостинності в ХХІ столітті: напрямки, проблеми. Міждисциплінарні зв’язки: дисципліни «Вступ до фаху» є складовою частиною циклу фундаментальних дисциплін для підготовки студентів за освітньо-професійною програмою "Готельноресторанна справа". Вивчення курсу передбачає наявність систематичних та ґрунтовних знань із суміжних курсів Санаторнокурортна справа, Регіональна економіка України, Географія та економіка міжнародного туризму, Інформатика і комп’ютерна техніка тощо. Передбачено цілеспрямована робота над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на лекціях, практичних заняттях, самостійної роботи та виконання поставлених задач. Засвоєння дисципліни за допомогою методичних вказівок дасть можливість студентам отримати початкові теоретичні знання і практичні навички з фаху готельно-ресторанна справа і повноцінно використовувати їх у майбутньому вивченні фахових дисциплін.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-100, вступ до фаху
Шифр: 05-08-100
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 07 Квіт 2020 13:42
Останні зміни: 07 Квіт 2020 13:42
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17606
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року