05-08-109 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-109.pdf Download(480kB) |
Анотація
«Туристичне країнознавство» відноситься до циклу обов’язкових навчальних дисциплін професійної підготовки, що передбачена Освітньою програмою здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельноресторанна справа». Основне завдання дисципліни – сформувати уявлення про специфіку розвитку туризму в різних регіонах і країнах світу; висвітлити тенденції розвитку туризму в світі. “Туристичне країнознавство” тісно пов’язане з такими дисциплінами як «Географія та економіка міжнародного туризму», «Туристичні ресурси України», «Ресторанна справа», «Маркетинг готельного і ресторанного господарства, та інші. Практично-семінарські заняття з курсу спрямовані на оволодіння практичними навиками та методикою комплексного дослідження туристичної індустрії країн та регіонів світу, аналізу основних видів туристично-рекреаційних ресурсів, а також представлення своїх досліджень і розробок турів у формі різноманітних презентацій. На практично-семінарських заняттях використовуються як індивідуальна так і групова форми роботи. Кожний студент обирає собі для дослідження одну з країн світу з розвинутою туристичною індустрією та аналізує її туристичнорекреаційний потенціал, особливості розвитку готельноресторанної сфери в межах окремих країн. Також невеликі групи (4-5 осіб) готують комплексні презентації та представляють розвиток туризму в тому чи іншому туристичному районі світу, унікальні дестинації районів, відмінності в готельній індустрії, закладах харчування тощо. Поєднання теоретичного матеріалу та практичних навиків з курсу «Туристичне країнознавство» є важливою складовою, що забезпечує набуття системи знань, вмінь і навичок роботи, які необхідні в майбутньому для роботи на міжнародних туристичних напрямках, а також втілення кращих світових прикладів розвитку готельно-ресторанної сфери на вітчизняному ринку.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-109, туристичне країнознавство |
Шифр: | 05-08-109 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 09 Квіт 2020 07:47 |
Останні зміни: | 09 Квіт 2020 07:47 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17628 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року