Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-109 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-109.pdf

Download(480kB)

Анотація

«Туристичне країнознавство» відноситься до циклу обов’язкових навчальних дисциплін професійної підготовки, що передбачена Освітньою програмою здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельноресторанна справа». Основне завдання дисципліни – сформувати уявлення про специфіку розвитку туризму в різних регіонах і країнах світу; висвітлити тенденції розвитку туризму в світі. “Туристичне країнознавство” тісно пов’язане з такими дисциплінами як «Географія та економіка міжнародного туризму», «Туристичні ресурси України», «Ресторанна справа», «Маркетинг готельного і ресторанного господарства, та інші. Практично-семінарські заняття з курсу спрямовані на оволодіння практичними навиками та методикою комплексного дослідження туристичної індустрії країн та регіонів світу, аналізу основних видів туристично-рекреаційних ресурсів, а також представлення своїх досліджень і розробок турів у формі різноманітних презентацій. На практично-семінарських заняттях використовуються як індивідуальна так і групова форми роботи. Кожний студент обирає собі для дослідження одну з країн світу з розвинутою туристичною індустрією та аналізує її туристичнорекреаційний потенціал, особливості розвитку готельноресторанної сфери в межах окремих країн. Також невеликі групи (4-5 осіб) готують комплексні презентації та представляють розвиток туризму в тому чи іншому туристичному районі світу, унікальні дестинації районів, відмінності в готельній індустрії, закладах харчування тощо. Поєднання теоретичного матеріалу та практичних навиків з курсу «Туристичне країнознавство» є важливою складовою, що забезпечує набуття системи знань, вмінь і навичок роботи, які необхідні в майбутньому для роботи на міжнародних туристичних напрямках, а також втілення кращих світових прикладів розвитку готельно-ресторанної сфери на вітчизняному ринку.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-109, туристичне країнознавство
Шифр: 05-08-109
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 09 Квіт 2020 07:47
Останні зміни: 09 Квіт 2020 07:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17628
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року