Методичні вказівки до виконання курсової роботи з начальної дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання (у т.ч. інтегрованої форми навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-233 Красовська, Ю. В. (2020) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з начальної дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання (у т.ч. інтегрованої форми навчання). [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-233.pdf

Download(622kB)

Анотація

Безперебійність виробничого процесу на підприємстві та ефективність виробництва значною мірою визначається тим, наскільки обґрунтованими будуть рішення підприємства щодо забезпечення виробничого процесу економічними ресурсами. Крім того, з метою збільшення виробництва продукції та зниження її собівартості використання матеріальних ресурсів повинно бути раціональним. Тому на підприємстві значна увага приділяється плануванню господарської діяльності. Відповідно до навчального плану підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та робочою програмою дисципліни “Планування та контроль на підприємстві” студенти всіх форм навчання повинні виконати курсову роботу. Набуття навичок з планування використання економічних ресурсів на підприємстві, які студент отримує в процесі виконання курсової роботи, дозволяє закріпити отримані теоретичні знання з даної дисципліни і підготувати висококваліфікованих фахівців економічного напрямку. Ці методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам під час виконання курсової роботи з дисципліни “Планування і контроль на підприємстві”, передбаченої навчальним планом.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-233, планування, контроль на підприємстві
Шифр: 06-01-233
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 14 Квіт 2020 20:06
Останні зміни: 14 Квіт 2020 20:06
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17680
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року