Фітомеліоративна роль рослинного покриву у відтворенні девастованих земель в межах сірчаних розробок Західного Лісостепу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Копій, М. Л. та Гончар, В. М. та Копій, С. Л. та Клименко, О. М. та Копій, Л. І. та Крупський, В. Р. (2019) Фітомеліоративна роль рослинного покриву у відтворенні девастованих земель в межах сірчаних розробок Західного Лісостепу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
ФІТОМЕЛІОРАТИВНА_виправ.pdf

Download(18MB)

Анотація

У монографії представлено результати експериментальних досліджень і теоретичних узагальнень фітомеліоративної ролі рослинного покриву у відтворенні девастованих земель в межах сірчаних розробок Західного Лісостепу. Досліджено особливості формування рослинних асоціацій та їх вплив на накопичення та перерозподіл органічної речовини, хімічних елементів вздовж профілю техноземів, зміну видового складу грибів мікроміцетів, динаміку питомого потоку СО2 з поверхні ґрунту, ріст і функціонування деревних насаджень, створених на девастованих ґрунтах. Запропоновано теоретичну модель відтворення порушених ландшафтів регіону досліджень. Видання розраховане на наукових працівників, викладачів, аспірантів, а також студентів лісогосподарського та екологічного напряму підготовки.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
ISBN: 978-966-327-450-8
УДК: 631.6.02
Авторський знак: Ф64
Бібліографічний опис: Фітомеліоративна роль рослинного покриву у відтворенні девастованих земель в межах сірчаних розробок Західного Лісостепу : монографія / Копій М. Л., Гончар В. М., Копій С. Л. та ін. – Рівне : НУВГП, 2019. – 230 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 11 Черв 2020 09:52
Останні зміни: 11 Черв 2020 09:52
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18251
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року