05-06-74 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-06-74.pdf Download(1MB) |
Анотація
Приєднання України до Болонської конвенції та інтеграція до єдиного європейського простору вищої освіти передбачає реформування школи шляхом впровадження кредитнотрансферної системи організації навчального процесу. Така система включає значний обсяг самостійної роботи, яка повинна мати відповідне методичне забезпечення. Мета вивчення навчальної дисципліни – освоїти склад мікро- та макронутрієнтів продовольчої сировини і харчових продуктів, а також їх властивості та перетворення при виробництві і зберіганні харчів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є фізичні та хімічні властивості речовин, сполук та харчових добавок, які входять до складу їжі, виявлення зв’язків найрізноманітніших хімічних систем з технологічною концепцією та принципами створення продукції ресторанного господарства і заданими властивостями. Лабораторні роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельноресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" максимально наближені до майбутньої спеціальності студентів, охоплюють основні розділи харчової хімії і спрямовані на більш поглиблене засвоєння знань. В процесі виконання лабораторної роботи студенти повинні закріпити теоретичні знання з даного розділу програми, навчитися працювати з лабораторним посудом та приладами. Робота в лабораторії вимагає осмислення теоретичного матеріалу, з якими пов’язані досліди, тому студент повинен вивчити теоретичний матеріал з теми лабораторної роботи, який наведений у теоретичному вступі до кожної роботи. Обов’язкові знання студентів з правил техніки безпеки при роботі з приладами і відповідними реактивами, без чого не можна починати практичну частину роботи. Лабораторна робота з відповідним оформленням в зошиті подається у вигляді звіту для захисту.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-06-74, харчова хімія, класи неорганічних сполук |
Шифр: | 05-06-74 |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 16 Черв 2020 17:51 |
Останні зміни: | 16 Черв 2020 17:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18280 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року