03-02-40 Проценко, С. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the discipline "ENGINEERING EQUIPMENT OF BUILDINGS" specialty 241 "Hotel and restaurant industry". [Робочі програми]
Text
03-02-40.pdf Download(443kB) |
Анотація
Вивчення дисципліни «Інженерне обладнання будівель» є невід’ємною складовою формування професійної компетентності студентів, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Програма передбачає комплексне вивчення основних понять інженерних систем будівель у готельному та ресторанному господарстві (водопостачання, водовідведення, сміттєвидалення, пилоприбирання, опалення, вентиляції, кондиціювання повітря, електро-, газо- та холодопостачання, підйомно-транспортного обладнання, автоматизації, засобів комунікації і зв’язку, систем безпеки), основ їхнього проектування, будівництва й експлуатації. The study of the discipline «Engineering Equipment of Buildings» is an integral part of the formation of the professional competence of students studying in specialty 241 «Hotel and restaurant industry». The program provides a comprehensive study of the basic concepts of engineering systems of buildings in the hotel and restaurant industry (water supply, drainage, garbage collection, dust removal, heating, ventilation, air conditioning, electricity, gas supply, refrigeration, lifting and transport equipment, automation, communications, security systems), the basics of their design, construction and operation.
Тип елементу : | Робочі програми |
---|---|
Ключові слова: | 03-02-40, інженерна інфраструктура, інженерні системи, санітарно-технічне устаткування, енергопостачання, готельне та ресторанне господарство, engineering infrastructure, engineering systems, sanitary equipment, energy supply, hotel and restaurant industry |
Шифр: | 03-02-40 |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 24 Вер 2020 08:27 |
Останні зміни: | 24 Вер 2020 09:36 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18679 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року