Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs"

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-73 Громаченко, К. Ю. and Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

[img] Text
05-08-73-rp_ond_241_2020.pdf

Download(578kB)

Abstract

Наукова діяльність у вищих навчальних закладах є невід’ємною складовою освітнього процесу й здійснюється з метою інтеграції наукової, навчальної та виробничої діяльності у системі вищої освіти. Закон України «Про вищу освіту» визначає головні завдання наукової діяльності у вищих навчальних закладах, до яких належать: органічна єдність змісту освіти й програм наукової діяльності; створення підручників і навчальних посібників з урахуванням досягнень науки й техніки; упровадження результатів наукових досліджень у практику; безпосередня участь суб’єктів навчально-виховного процесу в науково-дослідних роботах, що проводяться у вищому навчальному закладі; організація наукових, науково-практичних, науково-методичних семінарів, конференцій, олімпіад, конкурсів науково-дослідних, курсових, дипломних та інших робіт учасників навчально-виховного процесу. Scientific activity in higher educational institutions is an integral part of the educational process and is carried out in order to integrate scientific, educational and production activities in the system of higher education. The Law of Ukraine "On Higher Education" defines the main tasks of scientific activity in higher educational institutions, which include: organic unity of content of education and programs of scientific activity; creation of textbooks and manuals in the light of advances in science and technology; introduction of the results of scientific research into practice; direct involvement of the subjects of the educational process in research work carried out in a higher educational institution; organization of scientific, scientific-practical, scientific-methodical seminars, conferences, competitions, research competitions, coursework, diploma and other works of the participants of the educational process

Item Type: Робочі програми
Uncontrolled Keywords: 05-08-73, наука, наукові дослідження, наукові праці, науково-дослідна робота, science, scientific research, scientific works, research work
Шифр: 05-08-73
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: В. Є. Перелигіна
Date Deposited: 24 Sep 2020 08:43
Last Modified: 24 Sep 2020 09:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18681

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year