Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-83 Кушнір, Н. Б. та Якимчук, Т. І. (2020) Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Робочі програми]

[img] Text
06-01-83.pdf

Download(439kB)

Анотація

Товарознавство вивчає споживчі, фізичні, хімічні та біохімічні властивості товарів, зміни цих властивостей, що можуть мати місце на всіх етапах товароруху від виробничих підприємств до кінцевого споживача. Також вивчає послуги як товар у різних сферах діяльності, зокрема у готельно-ресторанній справі. Товарознавство аналізує стан і перспективи розвитку відповідного сегмента ринку, класифікацію товарів на асортиментні групи та інші структурні елементи нижчих рівнів. The modern development of Ukraine's economy makes high demands on the quality not only of food and non-food goods, but also of services, the volume of which has recently increased significantly, and which accompany a person throughout life. That is why the provision of quality services in full is crucial for determining the quality of life and further development of society. Commodity studies consumer, physical, chemical and biochemical properties of goods, changes in these properties that may occur at all stages of the commodity movement from the production enterprise to the final consumer. Commodity analyzes the state and prospects of the development of a relevant market segment, the classification of goods for assortment groups and other structural elements of the lower levels.

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 06-01-83, товарознавство, споживча вартість, споживча властивість, товар, асортимент, кодування товарів, послуга, маркування товарів, штрих-код, зберігання товарів, commodity research, consumer value, consumer property, goods, assortment, product coding, marking of goods, bar code, storage of goods.
Шифр: 06-01-83
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 25 Вер 2020 09:08
Останні зміни: 25 Вер 2020 09:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18686
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року