Директиви ЄС у сфері управління водними ресурсами

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Пінчук, О. Л. та Герасімов, Є. Г. та Куницький, С. О. (2019) Директиви ЄС у сфері управління водними ресурсами. Волинські обереги, Рівне.

[img] Text
Пінчук=Директиви ЄС.pdf

Download(1MB)

Анотація

У довіднику наведено Директиви ЄС у сфері управління водними ресурсами, адже реформування системи управління водними ресурсами та перехід від адміністративно-територіального до басейнового управління, при якому одиницею управління є район річкового басейну, як цього вимагає Закон України «Про впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом» та План імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, потребують знання законодавчо-нормативної бази. Довідник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», а також може бути корисним магістрантам, аспірантам, фахівцям Державного агентства водних ресурсів України та іншим зацікавленим особам.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: водні ресупси, ЄС, управління, директиви ЄС, інтегроване управління, басейн річки, якість води
УДК: 341.17
Авторський знак: П 326
Бібліографічний опис: Пінчук О. Л. Директиви ЄС у сфері управління водними ресурсами : довідник / О. Л. Пінчук, Є. Г. Герасімов, С. О. Куницький. – Рівне : Волинські обереги, 2019. – 224 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 13 Жов 2020 07:47
Останні зміни: 13 Жов 2020 18:35
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18864
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року