Силабус навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», «Економіка підприємства», «Економіка туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-001S Стахів, О. А. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», «Економіка підприємства», «Економіка туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». [Силабус]

[img] Text
06-01-001s.pdf

Download(753kB)

Анотація

Даний курс орієнтований на опанування студентами теоретичних знань про особливості освітнього процесу у вищій школі та про сутність й зміст спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» в розрізі окремих освітніх програм. Метою вивчення дисципліни є підвищення рівня загальноекономічної та професійної підготовки майбутніх фахівців. Цілі вивчення дисципліни: ознайомлення з організацією навчального процесу у вищій школі; опанування основних теоретичних положень теорії підприємництва; вивчення основ організації та методики економічної роботи різних суб’єктів підприємницької діяльності. Використовуються такі методи викладання та технології: обговорення, презентації, міні- лекції, ситуаційні дослідження та інші.

Title in English

SYLABUS Introduction to the speciality ФП 20 Code in Educational Program Educational level: bachelor (first) 07 Fields of knowledge: Management and administration 076 Speciality «Entrepreneurship, trade and stock-taking activity» Educational Program: «Entrepreneurship, trade and stock-taking activity» "Economics of the enterprise" «Economics of tourism, hotel and restaurant business»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-01-001S, вступ до спеціальності
Шифр: 06-01-001S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 26 Лист 2020 10:36
Останні зміни: 26 Лист 2020 10:36
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19185
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року