Силабус навчальної дисципліни "Логіка для юристів" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Право», спеціальності 081 «Право».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-05-11S Мельничук, Ю. І. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Логіка для юристів" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Право», спеціальності 081 «Право». [Силабус]

[img] Text
07-05-11s.pdf

Download(546kB)

Анотація

Програма нормативної навчальної дисципліни «Логіка для юристів» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «Право». Предметом логіки виступають форми думки при правильному мисленні і закони, за якими відбувається мислення в пошуках істини. Мета викладання навчальної дисципліни - сприяння формуванню адекватного уявлення про предмет і роль логіки на сучасному етапі розвитку суспільства, можливості практичного застосування знань. Вивчення науки логіки передбачає ознайомлення студентів з логічною теорією мислення і оволодіння навичками логічного аналізу категоріального апарату, здобутого у процесі формування правового (економічного) знання та інтерпретації формалізованої мови науки логіки в сфері права; виявлення логічних помилок в міркуваннях з юридичним змістом; виведення правового знання; доведення правових приписів на істинність або спростування на хибність. Вона підпорядкована головному завданню – озброїти студентів знаннями про базові логічні поняття, що є необхідною умовою розвитку самої особистості студента, вдосконалення його мислительних процесів і системи аргументації у житті в цілому та майбутній професійній діяльності зокрема, пізнання самого себе та інших людей.

Title in English

SYLLABUS LOGIC FOR LAWYERS ОК.28 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 08 Fields of knowledge: «Law» 081 Field of study: «Law enforcement activities» Educational Program: «Law»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-05-11S
Шифр: 07-05-11S
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правових природоохоронних дисциплін
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 14 Груд 2020 13:15
Останні зміни: 14 Груд 2020 13:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19314
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року